Rejuvenal - SkinMatrix 90 tabs

<p>gezond afvallen healthy body voedingssupplementen lichaam dieet zonhoven oost-vlaanderen</p>
Klik op de afbeelding om te vergroten
€ 76,65
€ 76,65

Gezonde en elastische huid

SkinMatrix® is speciaal ontwikkeld om een gezonde en elastische huid van binnen uit te ondersteunen. Dit product bevat unieke bestanddelen, anti-oxidanten, die de huid beschermen tegen veroudering, door invloed van vrije radicalen en zonlicht.
Daarnaast bevat het essentiële componenten voor het ondersteunen van de opbouw van de huid en gezond collageen. Belangrijke stoffen, zoals o.a. bamboe-extracten, helpen elastinevezels hun elasticiteit te behouden.
SkinMatrix® is bedoeld voor iedereen die:

  • hulp wil tegen huidveroudering en rimpelvorming
  • de elasticiteit en stevigheid van zijn huid wil behouden
  • ondersteuning wil van het herstellende vermogen van de huid, bijvoorbeeld na lang in fel zonlicht te zijn geweest
  • steun wil bij sinaasappelhuid
  • een goede huidconditie wil behouden met een jonge en frisse uitstraling


Werking

SkinMatrix bevat een unieke samenstelling van de krachtigste veelal gepatenteerde ingrediënten die direct en indirect de huidkwaliteit kunnen verbeteren. Zo bevat het een forse hoeveelheid MSM, een organische zwavelverbinding, die de elasticiteit van de huid kan verbeteren, evenals de kwaliteit van de haren en de nagels. Het versterkt niet alleen het bindweefsel, maar helpt ook toxische stoffen uit het lichaam te verwijderen. Een steviger bindweefsel zorgt ook voor een beter model van de huid.

Een ander belangrijk ingrediënt is de Vitamine C Ester®. Deze vitamine C is niet alleen wateroplosbaar (zoals alle andere vitamine C-soorten) maar ook vetoplosbaar. Het voordeel daarvan is dat ze een veel groter werkingsgebied heeft en daardoor ook veel effectiever is. Overigens vormt Vitamine C een essentiële stap in de vorming van nieuw collageen voor de huid, maar ook voor de gewrichten. Hierdoor blijft de huid dikker en worden er minder rimpels gevormd.

Erg uniek is het gepatenteerde Cartidea®. Dit bevat allerlei essentiële stoffen om de fibroblasten in de huid te stimuleren meer collageen aan te maken. De combinatie met vitamine C is erg effectief gebleken in diverse klinische testen. Ook is het effectief gebleken om huid, die door overmatige zon is verouderd, extra voeding te geven. Door inname van dit product kan u een toename van de elasticiteit verwachten. Ook de huiddikte kan een behoorlijk verschil laten zien over een periode van enkele maanden!

Cartidea® wordt versterkt door zogenaamde Fish Collagen Peptides (FCP). Dit zijn "stukjes collageen" die uitstekend door de darm worden opgenomen. Normaal collageen is zeer moeilijk afbreekbaar in de darm en derhalve slecht absorbeerbaar. FCP is collageen die reeds door enzymen is verkort. Het bevat alle aminozuren die nodig zijn om een schakel in de keten te maken. De huid hoeft nu slechts deze schakels aaneen te koppelen om ze zeer snel nieuw collageen te produceren. Dit gaat minstens tien keer effectieven dan de opbouw vanuit losse aminozuren.

Chondroïtinesulfaat is toegevoegd om het waterabsorberend vermogen van de huid te kunnen verhogen. Het maakt deel uit van de complexe proteoglycanen. Hierdoor worden de ruimtes tussen de collageen- en elastinevezels opgevuld en kunnen zodanig veel meer water vasthouden wat de huid direct een jongere uitstraling geeft.

Om te zorgen dat de resultaten nog beter kan worden, hebben we extra bamboe-extract toegevoegd. Dit bevat een organische vorm van silicium, wat wederom een belangrijk en essentieel element is voor een gezonde en elastische huidopbouw (bindweefsel), naast kraakbeen en botmassa. Maar ook hier weer geldt; zonder silicium geen collageenopbouw.

Naast deze opbouwende elementen wordt de huid ook beschermd door krachtige huidspecifieke anti oxidanten. Zo is er het druivenpitextact wat de zogenaamde OPC’s ( Oligomeric Proanthocyanidins) bevat. Dit zijn krachtige stoffen die als antioxidant de vrije radicaalinvloeden verminderen en daarmee het bindweefsel beschermen. Ze dragen zelfs bij aan het herstel en de verbetering van het bindweefsel en stimuleren allerlei enzymatische functies in ons lichaam.

Dan zijn er de inmiddels beroemde extracten uit de Pomegranate en uit Mangosteen. Deze extracten zijn zeer krachtig en optimaal om de huid te beschermen en te herstellen. Dit zijn echt 100% anti aging extracten, beroemd om de huid tegen huidaandoeningen (melanomen) te beschermen. De antioxidant-waarde is zelfs hoger dan van rode wijn of groene thee. Het Mangosteenextract kan bijdragen aan het herstel van huidinfecties en wondjes, maar vermindert ook huiduitslag. Mangosteen is ook overladen met krachtige antioxidanten die wederom een beschermend effect hebben op de huid maar ook op de darmfunctie. Het beschermt de darmen tegen aantastingen van vrije radicalen.

Uniek in de formule is de ceramide. Als wellicht de eerste europese producent gebruiken we ceramide om het vochtverlies in de epidermis tegen te gaan. Het zorgt voor een veel betere structuur van de buitenste huidlaag en voorkomt daarmee dat de juist zorgvuldig opgebouwde dermis z'n vocht weer verliest. Hierdoor wordt de huid zicht- èn voelbaar jonger en mooier.

Als laatste bevat het Alpha Liponzuur. Dit is een belangrijke antioxidant omdat hij zowel water- als vetoplosbaar is. Het beschermt onze mitochondrieën, onze energiecentrales van de cellen, kan de celwanden verbeteren maar er is noch een belangrijkere functie; Alpha Liponzuur kan vitamine C en vooral E regenereren zodat ze langer werkzaam blijven in ons lichaam. Het verbetert daarmee de effectiviteit van deze vitamines voor de huidbescherming.